צריבה במידי הלשון מצד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/05/2017 | 14:09 | מאת: מיכל

בת 32, כתבתי לפני כשבוע שיש לי ירידה בתחושת הטעם. וכן בדלקת סביב החניכיים של שן שנשברה כמעט כולה. בשבוע האחרון תחושת הטעם השתפרה. אך אתמול שוב תחושת הטעם נעלמה קצת וישנה ירידה בחוש הטעם. כמו כן הופיעה לי צריבה בצד הלשון ממש שמאל ומעט בחיך בצד שמאל. הצריבה מתגברת אחרי אכילה. אציין שאתמול סיימתי אנטיביוטיקה ( מוקסיויט פורטה 500 מ"ג) שלקחתי במשך שבוע. ממה יכולה לנבוע תחושת השריפה/ צריבה בלשון? מרגיש כמו צריבה לאחר צחצוח שיניים עם משחת מנטה

שלום רב, נושא של צריבה בפה burning mouth syndrome אינו נושא הפורום. יכולים להיות לכך כמה וכמה סיבות את צריכה לפנות לבדיקה אצל מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

05/06/2017 | 21:26 | מאת: מיכל

האם ציסטה בשן טוחנת יכולה לגרום לתסמונת הפה השורף?

05/06/2017 | 21:29 | מאת: מיכל

האם תהליך דלקתי בשן טוחנת יכולה להיות הסיבה לתסמונת הפה השורף? אולי הדלקת לוחצת על עצב התחושתי בפה?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים