צד שמאל בלסת השמעת קליקים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/03/2017 | 14:17 | מאת: כרמית

שלום רב, מזה מס' ימים יש לי "קליקים" במפרק הלסת בצד שמאל אשר נשמעים כאשר אני פותחת את הפה או לועסת. האם זה יכול לעבור לבד ללא טיפול רפואי? והאם בעצם הלעיסה אני גורמת יותר נזק בגלל שנשמעים קליקים? אני כבר כמה ימים אוכלת ממש לאט בכדי לא להפעיל לחץ. תודה רבה

שלום רב, התופעה מוכרת וקשורה לסחוס שיש בפרק. את לא עושה נזק אבל אם יש הרגל של לעיסת מסטיק רצוי להפסיק אותו. במידה והקליק לא מפריע אין צורך בטיפול אבל רצוי להדבק אצל כרוג פה ולסתות שעוסק בתחום של פרקי לסת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים