כאבים והגבלת תנועה בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/03/2017 | 22:25 | מאת: אישה

שלום רב. עברתי אמש ארוע קשה בו הוכתי. ניתנה לי בירכייה חזקה מאוד בפינת לסת ימין ומאז מאוד מאוד כואב לי. לא מצליחה לפתוח את הפה יותר מממש מעט כואב לי בזמן דיבור אני לא יכלה כל כך לנגוס בשום דבר בטח ובטח שלא ללעוס - אפילו בבליעת רוק ישנו איזה שהוא כאב. השאלה שלי היא האם ללכת לקופח או להמתין כמה ימים ״שיעבור״. הנחתי שאם היה שבר לא היה מפסיק לכאוב לי ושזה רק כאבים מהמכה אבל אני כבר לא יודעת אז מתייעצת

מתנצל שלא עניתי בזמן אמת אבל אני מדמיין שכבר נבדקת אצל מומחה פה ולסת וכבר בוצעו צילומים על מנת לאתר שבר במידה וקיים. במידה ולא עשית זאת זה משצריך לעשות. ניתן לפנות למרפאת פה ולסת בכל אחד מבתי החולים בהם יש כזאת מחלקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים