סיטי לסת לפני טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/01/2017 | 14:36 | מאת: יעל

שלום, אני צריכה לעבור טיפול שיניים ולפני דרוש סיטי. בעלי ואני מתכננים היריון ואני לא בטוחה האם כדאי לעבור את הסיטי.. כי ייתכן ואני בהיריון אבל אני לא יודעת על כך עדיין. מצד שני, יש דחיפות בטיפול הזה.. כמה סיטי לסת עלול להיות מסוכן בשלב זה?

שלום רב, אין בסיטי כמות רבה של קרינה והוא מכוון לאיזור הפנים. הגוף עצמו מכוסה עופרת. מצד שני מכוני הרנטגן לא יסכימו לצלם אישה בהריון ניתן להמתין עד שתדעי שאת באמת בהריון. אחרי זה להתנהל לפי הדחיפות של הטיפול. במידה ולא ניתן לדחות עד לאחר הלידה, רצוי לדחות לפחות עד השליש השני של ההריון בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים