לאחר שתל דנטלי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/11/2016 | 18:54 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

שלום, אלו שאלות שצריך לפנות למנתח שלח. הביקורות הם לפי מה שהרופא חושב לנכון לפי מצבך בהצלחה

15/11/2016 | 19:36 | מאת: יעל

אבל באופן כללי יש איזה סוג של צילום חוץ מהרגיל שאפשר לראות שלא נהרס חלק מהעצם שהוכנס ושהכל בסדר במיוחד שהנזלת כבר מעל שבועיים?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים