שימוש לא מדוייק בפוצר

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/10/2016 | 14:42 | מאת: ירון

האם ייתכן כי בטיפול שורש בעת ניקוי המוך עם הפוצר יעשה הרופא בטעות חור בקצה השורש ? היות ובעת הטיפול הרגשתי כאילו הפוצר מגיע ללחי.. ): איך אפשר לוודא ? יש לי כאב עמום בפנים ואני חושש שהרופא יסגור את טיפול השורש בצורה כזו ?

שלום רב, זה פורום העוסק וכירורגיה של הפה והלסתות ובהשתלות דנטאליות ולא בטיפולי שורש. כעקרון נראה לי שניתן יהיה לשאול את הרופא האם יש בעיה. רוב רופא השיניים הגונים ויתנו תשובה אמיתית. במידה ואתה לא סומך ניתן לקבל חוות דעת שנייה אצל מומחה לטיפולי שורש אחר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים