אורך החיים של השתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/09/2016 | 02:35 | מאת: שרון

למיטב ידיעתי אורך חיי השתל הוא בממוצע 10-15 שנה. מה קורה אחר כך ? גם אם זה יחזיק יותר, מה קורה כשזה לא מחזיק ? חייב לעבור לתותבת או שצריך לעשות שתלים אחרים, או שפשוט מחליפים את השיקום שמעל ?

שלום רב, אין חשיבות לאורך חיים סטטיסטי של שתל. אם השתל שלך הוא בסדר אחרי כ 15 שנה אין צואך בביצוע פעולה כלשהי פרט לכל הקשור לתחזוקה. שתל שנכשל ניתן להחליפו בשתל חדש בד"כ. תהיה אופטימית בשלב זה.... בהצלחה

03/09/2016 | 17:32 | מאת: שרון

הם עדיין בסדר אבל השיקום מעליהם כבר נפל מספר פעמים, הוא שחוק ואף שבור בכמה מקומות. אני מעוניינת להחליף את השיקום, אולם למיטב הבנתי לא ניתן להוציא שתלים ממקומם, אם יהיו לא תקינים בהמשך, לכן שאלתי היא מה עושים ?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים