קומפרס אחרי ביצוע שתל.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/07/2016 | 10:05 | מאת: יוסי

שלום, לפני שנים עשיתי שתל אצל כירורג פה ולסת, והייתי צריך אחרי ההשתלה להצמיד קרח ללחי בבית.הכל עבר בסדר ללא נפיחות. עכשיו אשתי עומדת לעבור השתלה אצל פריודונט ובדף הנחיות שהיא קיבלה מודגש שאסור להניח שקית עם קרח באזור הניתוח, אלא לאחר שהופיעה נפיחות, כדי לזרז את היעלמותה, לעשות קומפרס חם באזור. מה הסיבה לכאלה הבדלים בהנחיות? תודה מראש.

שלום יוסי, לא יודע להסביר אני מנחה את המטופלים על קירור ליומיים הראשונים בלבד. לאחר מכן זה לא יעיל. אבל כן קירור. כדאי לשאול את הרופא מה הסיבות שלו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים