קושי נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

15/02/2011 | 16:50 | מאת: דינה

למעלה משנתיים אני סובלת מדי יום מקושי לנשום מפהקת במשך היום המון פעמים והתחושה הכללית היא של מחנק קושי להכניס עשיתי בדיקות יסודיות לש הריאות אצל 2 רופאים והכל תקין גם בדיקוץ לב הרופאים אמרו שאינם יודעים איך לעזור כי הבדיקות תקינות ניסיסתי גם רפלסולוגיה מסג' דיקור פסיכותרפיה ולא עזר אין לחץ גדול בחיי היום יום שלי מה בכל זאת לעשות

לדינה שלום על מנת שאוכל לעזור לך עלי לראות אותך לשמוע הרבה פרטים וכמו כן לראות תוצאות של בדיקות תיצרי איתי קשר ל 4266499 052

11/12/2011 | 20:52 | מאת: גיא

אני מזדהה עם ההרגשה של דינה ולמעשה הכתבה שלה מתארת בדיוק מה שאני חווה גם במשך תקופה דומה,עשיתי בדיקת ריאות אצל מומחה והוא טען שהכל בסדר גם תיפקודי ריאות שעשיתי יצאו תקינות, ובנוסף עשיתי גסטרוסקופיה שבמהלכה גילו שיש לי הליקובקטר,וטפיל שנקרא ג'יארדיה למבילה,אבל רופא הגסטרו טען שאין שום קשר בין קושי נשימתי לבין מה שגילו,אני כבר לא יודע לאיזה בדיקה לגשת אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

מנהל פורום שיקום נשימתי