ניתוח פיום קנה להקלה בנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

03/07/2010 | 18:25 | מאת: לבנה

אחותי בת 56 סובלת מהיצרות דרכי הנשימה ומשתמשת זה מספר שנים במכונת ביפאפ אך מצבה הדרדר וקשה לה לנשום ולבצע פעולות ,היא מתפקדת בבית אך קשה לה מאוד, הרופאה שלה המליצה על פיום קנה כדי להקל על הנשימה ,האם פיום הקנה יגביל אותה והיא תצטרך להיות מחוברת קבוע למכונה או שהיא עדיין תהיה עצמאית? האם הפיום פוגע במיתרי הקול? כמה זמן נמשכת ההחלמה מהניתוח ? תודה לך

על מנת לתת יעוץ ראוי על להכיר יותר פרטים על המקרה. אשמח שתיצרו איתי קשר ל 4266499 - 052

על מנת לתת יעוץ ראוי על להכיר יותר פרטים על המקרה. אשמח שתיצרו איתי קשר ל 4266499 - 052 הניתוח הוא קצר אך יש להתחשב בכל מיני גורמים אשר ישפיעו על החלטה לעשות צעד זה

מנהל פורום שיקום נשימתי