קושי בנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

27/01/2011 | 22:19 | מאת: אורלי

שלום.. אני בת 40 בריאה.יש לי קשיי נשימה בעיקר בפעילות גופנית.לרוץ לא יכולה מיד מתנשפת.עברתי בדיקות כולל בדיקת מאמץ כמעט הכל תקין.רק בבדיקת שאיפה אובחן חשד לאסטמה.אני לוקחת כרגע symbicort למניעה ומשאף ונטולין מידי פעם. נראה לי ששנהם לא ממש עוזרים..מה ניתן לעשות?

לאורלי שלום לדעתי כדאי שתעשי שיקום נשימתי הכולל תרגילי נשימה מיוחדים אני נותנת טיפולים אלו אשר עוזרים ביותר גם אם יש אסטמה קלה. אם תחליטי תיצרי איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי