קושי בנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

22/01/2011 | 23:46 | מאת: פרח בר

שלום! לפני 30 שנה, כשהייתי בגיל ההתבגרות וסבלתי ממצוקה נשימתית עקב בעיות אלרגיה לריחות נתן לי רופא כדורים בשם טפדרוקס שהיו כדורי קסם ופתרו את המצוקה כל פעם שהתעוררה. אח"כ שמעתי שפסלו אותה לשימוש, אבל זה היה כשכבר עברה לי התופעה. היום יש לי שוב התעוררות של מצוקה נשימתית מהסוג ההוא, ורציתי לשאול האם יש תרופה כמו שהיתה הטפדרוקס שפתרה את הבעיה כל כך טוב. בילדותי סבלתי מהתקפי חנק ממש, רק שזה עבר לגמרי עד גיל 12. תודה רבה

לפרח שלום אני מציעה לך להיבדק אצל רופא ריאות על מנת לאבחן את סיבת ההרגשה של קוצר נשימה שלך לפני שלוקחת כל תרופה. היום יש הרבה תרופות ומשאפים אשר חייבים להתאים לבעיה. אם את רוצה יותר פרטים תיצרי קשר אלי ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי