בית חולים לשיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

13/12/2010 | 21:30 | מאת: סיגל

ד"ר דיצה שלום, סבתי בגיל 80 מאושפזת בבית החולים רבקה זיו בצפת במחלקת טיפול נמרץ ומונשמת עקב סיבוך בדלקת ריאות. הדלקת ריאות עברה אך היא עדיין לא מצליחה לנשום בכוחות עצמה וזקוקה להנשמה. בית החולים מבקש להעביר אותה לבית חולים שיקומי נשימתי. האם ידוע לך היכן באיזור הצפון יש מוסד שיקומי שאת ממליצה להעביר אליו את סבתי. תודה וישר כח על עזרתך לכלל השואלים בפורום.

לסיגל שלום המקום הצפוני ביותר לחולים מונשמים במצב של סבתך הוא בפרדס חנה בבית חולים שוהם אם את רוצה לדעת יותר תיצרי קשר מחר יום ד' אחרי הצהרים ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי