שיקום ריאתי אחרי תסחיף ריאתי מסיבי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

02/12/2010 | 22:11 | מאת: אסנת

שלום רב , אני בת 22 אחרי messive pe ברקע של גלולות למניעת הריון. התסחיף היה לפני כ8 חודשים כרגע עם יל"ד ומטופלת בקומידין. האם זה מצב הפיך? האם אפשר להיות בלי קומידין אחרי מאסיב פי-אי או שנחרץ גורלי לחיות לצד תרופות? בנוסף, אני קוראת באנטרנט על שיקום ריאתי של חדרי מלח וכל מיני סדנאות , האם היית ממליצה לנסות דבר כזה? ניסיתי להתאמן אבל זה מטורף ... קשה לי מאוד אני מרגישה על סף עלפון כשהדופק עולה...

לאוסנת שלום ראשית אסור להפסיק קומדין ללא החלטת הרופא המטפל בך בנושא. אני יכולה להציע לפעול בצורה רצינית. אשמח שתבואי ואוכל להעריך את כל הבעיות ולתת לך תוכנית מסודרת את צריכה להגיע למצב שתוכלי לעשות פעילות גופנית ללא קושי מיוחד כפי שיש לך עכשיו תיצרי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי