קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

14/06/2010 | 09:41 | מאת: דוד

שלום! אימי בגיל 90 ואובחנה כסובלת מ c.o.p.d אך מעולם לא עישנה מקבלת 6 אינהלציות ביום כל פעם רבע שעה ולביטחון גם מונשמת בחמצן רוב שעות היממה , כמו כן היא סובלת מאלצהיימר דרגה בינונית ,כתוצאה מהמחלה יש לה אי ספיקת לב בחדר הימני של הלב , אני מודע שצריך שיתוף פעולה האם במצב כזה ניתן לבצע שיקום נשימתי ? ולכן ציינתי שיש לה אלצהיימר

לדוד שלום אפשר לעשות שיקום נשימתי בתנאי שיש מטפל/ת אשר יעשו את הפעולות עבור אמך תיצור קשר 052-4266499 דר דיצה גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי