חיידק המרסה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

30/11/2010 | 15:01 | מאת: רותי

שלום רב, ד"ר שלום רב, בהמשך לשאלתי מתאריך 28.11.2010 בנושא שיקום נשימתי של בעלי (דום לב והנשמה) נמצא בבדיקות דם כי יש לו את חיידק המרסה בדם ועליו לעבור כעת אקו לב על מנת לוודא שהחיידק לא נמצא גם על המסתמים. רציתי לדעת האם במידה וחלילה יש את החיידק על המסתמים וניתן טיפול אגרסיבי של אנטיביוטיקה, האם בכל זאת ניתן לעבור את תהליך הגמילה מההנשמה או שעליו קודם כל להחלים מהחיידק? הבנתי כי במידה וחלילה ויש את החיידק על המסתמים אז הטיפול של האנטיביוטיקה הוא ממושך... תודה ד"ר

לרותי שלום אני מציעה שתיצרי איתי קשר ואסביר לך. כמובן תלוי באיזו מידה חידק המרסה גרם לבעיות אקוטיות שעדיין לא אוזנו . אפשר ליצור איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי