גמילה מהנשמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

21/11/2010 | 11:24 | מאת: רחל

אמי אושפזה לפני כחודש לאחר קדחת הנילוס המערבי שהסתבכה לדלקת קרום המוח והמוח. היא היתה בקומה עמוקה כשבוע וחצי והונשמה בתחילה דרך הפה. בשבועיים האחרונים היא בהכרה מלאה כאשר יכולותיה הקוגניטיביות שמורות והיכולות המוטוריות בשיפור יומיומי. לפני כשבועיים עשו לה פיום קנה וכעת היא מונשמת דרך הגרון. נסיונות הגמילה בבית החולים בנתיים לא מצליחים. היא בת 76 עם היסטוריה של מחלת לב ולחץ דם גבוה ובכל פעם שמנסים לגמול לחץ הדם עולה והיא מתנשמת מאוד. מכיוון שהיא בסך הכל יציבה כעת בריאותית החלו מדברים איתנו על מוסד שיקומי במטרה לגמול אותה שם. (היא כרגע מאושפזת בבית חולים העמק במחלקה פנימית). האם את יכולה להמליץ על מוסד המתמחה בגמילה מהנשמה. המליצו לנו על בית חולים שהם בפרדס חנה אך האם הוא הכי טוב? תודה.

לרחל שלום האפשרויות הן שוהם (פרדס חנה) או בית החולים רעות (יד אליהו) בית רבקה בפתח תיקוה ותל השומר. יש גם בירושלים ובדרום. לדעתי מתוך כל המקומות שציינתי זה רעות. תלוי במרחק של המשפחה כדי שאפשר יהייה לבקר אותה כי זה חשוב מאוד להחלמה שלה. כח אשר תחליטו תלוי בגורמים שונים. אם את רוצה לדבר איתי אפשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי