תחושת שריפה בקני הנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

20/10/2010 | 12:06 | מאת: גילי

שלום רב, כבר מעל חודשיים אני סובלת מתחושת שרפה בגרון לסירוגין, במהלכם היו לי שינויי קול - צרידות לא מוצדקת, אני שמה לב שכאשר אני עובדת בגינה התחושה מחריפה, כמו כן יש לי בחצר מבנה גדול וישן שהגג שלו מאסבסט, האם יכול להיות קשר בין הדברים? ואם כן האם הייתה צריכה להיווצר לחה?

לגילי שלום יכול ליהיות שיש לך רפלוקס שגורם להרגשת השריפה בגרון ובקנה הנשימה. אם לא נחספת לעשן שריפה יש לבדוק נקודה זו. לגבי הגגון עם האסבסט אם זאת הייתה הבעיה זה היה קורה מזמן.את יכולה להתקשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי