שיקום נשימתי לחולה COPD

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

29/04/2016 | 14:41 | מאת: דנה

שלום, אבי חולה COPD קשה וסרטן ריאה, לאחרונה חלה החמרה בנשימתו בשל החמרת ה COPD הוא זקוק לשיקום/פיזוטרפיה לריאה על מנת שיוכל להמשיך לקבל את הטיפול האונקולוגי שלו הוא זקוק (לאחר התלקחות ואשפוז) האם המכון באיכולוב יכול לתת לו מענה? אודה על קבלת פרטים תודה

לדנה שלום לצערי אני כבר לא עובדת באיכילוב ואין מחליף אני עושה את אותם הדברים באופן פרטי כלומר שיקום נשימתי ואשמח להסביר לך כיצד זה נעשה תיצרי קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי