ברונכיט המונע נשימה סדירה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

10/09/2015 | 15:36 | מאת: מירי

לפני כחודש ימים החלו לי שיעולים שנמשכו ללא הפסקה, בהתחלה חשבתי שזה סתם נבע מהתקררות, אך זה הגיע למצב שכל פעם שנרדמתי הרגשתי שאני נחנקת, מעין קוצר נשימה, שממש חסם לי את הנשימה, אז לאחר שבועיים הלכתי למיון, עשו לי בדיקות וצילומים והגיעו למסקנה שיש לי ברונכיט או דלקת בדרכי הנשימה. הביאו לי משאפים ואנטיביוטיקה. עכשיו שבועיים אחרי דבר לא השתנה קשה לי מאוד לתפקד ביום יום, השיעולים לא פוסקים, כמויות ליחה עצומות, והכי קשה הקשיי נשימה, קשה לי מאוד לנשום, ואני לא ישנה בלילות מפחד מחנק. אפילו שפניתי שוב לרופא ואף עשיתי אינהלציה, דבר לא עוזר לי. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למומחה באזור המרכז שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה רבה.

למירי שלום אשמח לנסות לעזור לך תיצרי קשר אחרי החג ל 052-4266499 דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי