מבקש עצה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

05/05/2015 | 22:18 | מאת: שי

אני בן 30 לא עובד תקופה השבוע עזרתי לחבר יומים בעבודת בנין ומאז יש לי כאבים איומים בגב ובצוואר אבל הבעיה העיקרית היא חוסר יכולת לקחת נשימות הרגשת חנק היתי אצל רופא משפחה שאמר שזה כאב שרירים כדור מוסקול ומשחת וולטרן יש לצין שבעבר סבלתי מדכאון אני די פוחד מה את ממליצה

לשי שלום לדעתי רופא המשפחה שלך צודק בניין זו עבודה פיזית קשה ולכן כאבים בבית החזה ובגב יכולים לגרום לקושי בנשימה היות ומה שמפעיל את הנשימה הם שרירים ולכאב יש השפעה על יכולת השרירים הללו לעבוד

מנהל פורום שיקום נשימתי