שיקום נשימתי לחולה עם COPD

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

12/07/2014 | 11:50 | מאת: אורלי

שלום דר גרוס, אמא שלי חולה ב-COPD בשלב מתקדם של המחלה. לפני שלושה חודשים חלה התדרדרות במצבה והיא כעת משתמשת ב-BIPAP בשל צבירה של CO2. הרופאים מייעצים להשתמש ב-BIPAP כמה שיותר כך שבבית החולים היא עם המסכה 20-22 שעות ביממה. האם שיקום נשימתי עשוי לעזור עם צבירת ה-CO2 ולהקטין את מספר השעות שבהן היא מרכיבה מסיכה? אמא שלי מוגבלת בתנועה (לא יכולה לעמוד וללכת כמעט בכלל) ובאופן כללי חלשה. בברכה, אורלי

לאורלי שלום בהחלט יעזור לאמא שלך לתפקד יותר טוב בעזרת שיקום נשימתי צרי איתי קשר ואסביר לך כיצד לעשות זאת 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי