הידרדרות נשימתית עקב כריתת אונה שמאלית עליונה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

21/05/2014 | 06:14 | מאת: רונית

אבי עישן שנים רבות וסבל מדלקת כרונית. לפני כחודשיים עבר ניתוח להוצאת ידול מהאונה השמאלית ומצבו הידרדר משמעותית. כחודשיים היה מאושפז לסרוגין בטיפול נמרץ והמחלקה. נדרש לסקשיין ולחמצן. הבעיה הקשה היא הירידה במשקל מאחר והוא היה מחובר לזונדה כחודשיים. והחולשה הכללית. האם ניתן לשקם אותו ם בבית? איזה מוסד שיקומי נשימתי מומלץ עבורו?

אודה לך אם תצלצלי ל 4266499 052 כדי לתת לי יותר פרטים ואז אוכל לייעץ בצורה מושכלת

מנהל פורום שיקום נשימתי