גמילה ממכשיר הנשמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

14/02/2014 | 15:46 | מאת: קובי

אימי הגיעה לפנימית ט עם נוזלים בבטן וכאשר עשו בדיקות ,מפאת המום לב מלידה חשבו שזה עניין לבבי ,טיפלו בפוסידון באופן אינטנסיבי ,וניקור נוזלים פעמיים ,הורידה במשקל 13קילו ולאחר שבוע וחצי אישפוז קרסה נשימתית . אני נזכרתי שהכל התחיל שהיא התקררה והזניחה ,בקיצור דלקת ריאות והיה לא נוזל בריאה מסביב לריאה ,ניקזו במכשיר שהורידו לאחר שלושה ימים וטופלה באנטיביוטיקה והריאות השתפרו .אך כל זה נעשה עם מכשיר הנשמה הוא התחיל עם 14 וכיום הוא על 10 ביט ונפח גבוהה ,אך לפי מעקב שלי כאשר היא ערנית במרחאות היא נותנת עוד 3-4ושהיא מנמנמת פחות ,אני שמעתי מחברים וגם קראתי עלייך ואני מבין שאת תותחית על בתחומך אני בן יחיד לאימי והיא כל עולמי ,אני מעורב בכל הפעילות מבדיקות דם ,כלכלה ותרופת ,אני יודע שהרופאים עושים עבודת קודש ,אך יחד ניסוי ותהיה ולפעמים שולחים אותך לאפשרות כמו בעתיד טרכוסטומיה שלשם אני לא רוצה להגיע כמובן אם היא משתפרת בכמה מדדים יש אור , אני יותר מאשמח להתייעץ ולהיפגש עימך היא מאושפזת באיכילוב ,ואני מבין שאת נמצאת ביום שני אבל אם נוח לך יום או שעה מסויימת תגידי שיהיה לך סוף שבוע נפלא ורב תודות מראש על סובלנות וההבנה ,שבת שלום

לקובי שלום מה שצריך על מנת שאראה את אימך זה לבקש במחלקה שיקראו לי ליעוץ ואני מגיעה

23/02/2014 | 15:28 | מאת: קובי

היי מה שלומך נפגשנו במחלקה ושוחחנו לגבי אימי,היום זה השבוע השלישי ואני מפחד נורא הבאתי את המסמכים ועדיין לא בצעו את הטרכאוסטומיה מפני שאמרו שהיא לא יציבה בגלל הדרדרות הכליות שקרה בזמן השכיבה היא היתה עם כליות תקינות לחלוטין היום המדדים סברים אבל עדיין כל עוד היא במצב שינה אפרופו שינו שוב ממורפין לאלידול כי היא לא ספחה את הכלכלה וכרגע היא על נוזלים אלידול ונתנו אנטיביוטיקה כי חששו מחסימת מעיים או זיהום אבל הכל תקין ובגלל שאמרת שאחרי שלושה שבועות זה לא טוב עם המכשיר דרך הפה אוליי בכל זאת באו ננסה לעשות גמילה ולראות איך היא מגיבה במצב ערני היא כל עולמי ואני נואש ולא רוצה לראות שמרדימים אותה כל הזמן גם החומרים האלו הם נזק וככל שמרדימים איך היא תגיב את עזרתך בבקשה ראיתי שהשכנה ממול בשעה טובה לאחר שמונה שבועות הוציאו את הטובוס ולה עוד היו חיידקים וכמובן ידוע לי שהן לא רצו לעבור את הניתוח ולבסוף יצא טוב אומנם הרבה זמן אבל היא ללא המכשיר אוליי כדאי להתחיל להמליץ להם לתרגל איתה ??

מנהל פורום שיקום נשימתי