קושי בנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

23/12/2013 | 23:30 | מאת: יעל

שלום . כבר 3 ימים שאני סובלת משיעול קשה מאוד(עד לכדי הקאה) מלווה בליחה רבה וצמיגה. בנוסף יש לי קשיי נשימה וקשה לי אפילו להשלים משפט והדופק שלי מהיר מאוד במנוחה . במה יכול להיות שמדובר? האם עליי לגשת לרופא לקבלת טיפול רפואי או לחכות שהמצב ישתפר? רב תודות .

ליעל שלום ממליצה לגשת לרופא אם לא עובר תוך יום יומיים כי צריך לבדוק אם את לא זקוקה לאנתיביוטיקה וכדאי לעשות צילום ריאות ובדיקת תרבית ליחה במידה וצבע הליחה הוא ירוק.

מנהל פורום שיקום נשימתי