מעבר למרכז נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

07/11/2013 | 06:51 | מאת: בועז כחלון

שלום! בימים אלו אני מטפל באבי שמאושפז בבית חולים ברזילי ונררש לטיפול נשימתי לאחר שלקה בחנק צזמן ממושך שגרם לו לתרדמת ואי יכולת נשימה סדיר שאלתי מי הוא מוסד הנשימתי הטוב בארץ....מבחינת הטיפול ההיגיינה ,מספר מטופלים הקטן ביותר בחדר אחד .... סקר שעשיתי מצאתי ש"תל השומר"....נה ה יכול להמליץ?

לדעתי בתל השומר לא יקבלו אותו אולם אפשר לפנות לבית חולים הדר שקרוב יותר אליכם אם אתם מעוניינים על יותר פרטים צלצלו ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי