שיקום נשימתי - לחץ דם ריאתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

16/08/2013 | 08:25 | מאת: מאשה

אמי, בת 85, סובלת מבעית אי ספיקת לב ולחץ דם ריאתי שאפשרו לה לתפקד רגיל בלי עזרה של חמצן. לפני 3 חודשים שברה אגן (בלי ניתוח) ומאז התדרדרה נשימתית. כרגע היא נמצאת בבית חולים מחוברת 24 שעות לחמצן (לפעמים עם מסכה ולפמים עם משקפיים). האם קיים שיקום נשימתי באזור הצפון (בנימינה-חיפה-נהריה)? האם זה בכלל יכול לעזור במצבה?

למשה שלום יש מחלקה בפרדס חנה אולם נראה לי שאפשר לעשות הרבה בבית תיצרי איתי קשר ל 4266499 052 דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי