אי הסתגלות למכשיר הביפאפ,דחוף!!!!!!

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

02/08/2013 | 00:16 | מאת: עדה

אימי בת ה-83 הייתה מאושפזת בביה"ח כשבועיים בגלל בעיית ריאות, היא שוחררה כשעליה להיות מחוברת לחמצו 24 שעות ביממה. כאשר בלילה עליה להיות מחוברת לביפאפ. במשך שעתיים ששמתי לה את המכשיר היא שלפה את המסיכה מפניה כחמש פעמים. אני שמה והיא מורידה אני שמה ושוב היא מורידה. אני פשוט מיואשת , מה עושים????? והיא חייבת להיות מחוברת למכשיר כדי למנוע הרעלת co2.

לעדה שלום צריך לכוון את ה BIPAP כראוי אחרת היא לא תסתדר איתו מציעה לצלצל אלי ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי