בעיות בנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

29/03/2013 | 16:16 | מאת: אולגה

שלום ד"ר גרוס, בת 29,מספר חודשים לאחר לידה שנייה עברתי ארוע נירולוגי שלאחר בירור מעמיק הוגדר כארוע מוחי חולף (tia), שנגרם עקב pfo בלב וכרגע אני ממתינה לסגירתו. זמן קצר לאחר הארוע התחלתי להרגיש קשי לקחת נשימה עמוקה המלווה בצורך עז לפהק או קושי להוציא אוייר ולעיתים מצליחה לסיים את תהליך הנשימה רק באמצעות גרפס. עד כה הייתי משוכנעת שהתופעה קשורה לpfo אך לאחרונה נפגשתי עם מומחה בתחום ונאמר לי כי אין כל קשר. לא עשיתי בירור ריאתי מעמיק אך מבדיקה שטחית של רופא משפחה( סירקולציה, כניסה אוויר לריאות וכו...)נאמר לי כי הכל תקין.מספר פעמים עלתה סברה כי מדובר בסימפטום של מתח. מה דעתך? האם מדובר בתופעה פסיכולוגית או פיסיאולוגית, לאן עלי לפנות לברור? האם אפשר להתעלם עד שזה יעבור? חשוב לציין כי התדירות של התופעה יורדת כשאני מרוכזת במשהו סרט/ ספר וכדומה... לתשובתך אודה בברכה, אולגה

לאולגה שלום אני מציעה שתבדקי את המצב ב 10 ימים הקרובים. אם לא יהייה שיפור תחזרי אלי ל 4266499 052 יכול להיות עקב מתח אך צריך לשלול נזק אמיתי.

מנהל פורום שיקום נשימתי