גמילה ממכונת הנשמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

04/08/2012 | 22:08 | מאת: דליה

בעלי היה מונשם במשך 8 ימים בגלל גודש בראות שנוצר בעקבות םפיקה נמוכה של הלב. לאחר ההתנתקות ממכונת ההנשמה הוא נעשה חלש מאד, ממשיך לצבור נוזלים ונושם בקצב של 35 נשימות לדקה כלומר הוא כל הזמן מתנשם. ממה נובעת חולשה כו גדולה, הוא לא יכול לעמוד או להניע את הרגליים. האם החזרה לבריאות המאפשרת נתוח לב כרוכה בטיפול רפואי בלבד או בשיקום נשימתי או בשניהם? תודה.

לדליה שלום הטיפול כולל טיפול רפואי ושיקום נשימתי אשמח להסביר תיצרי קשר ל 4266499 052 מחר

מנהל פורום שיקום נשימתי