הגבלת שתיית נוזלים עקב חשש מבצקת ריאות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

25/02/2012 | 16:02 | מאת: פלג

הרופא בחדר מיון אמר לי לשתות כמה שאני רוצה, אחרי שהגעתי לשם עם חשד לבצקת ריאות. הרופא במחלקה אמר לי שמותר רק ליטר ביום, כל הנוזלים. אבל אחר כך הוסיף תזהר שלא תשתה את הכל בבוקר- אז לא הבנתי, אולי גם הוא לא מתיחס ברצינות להגבלת השתיה. בסיכומי המחלה לא נכללה המלצה בנושא.

לפלג שלום אני מציעה לך לעשות ברור מקיף של המצב הקרדיאלי שלך אצל קרדיולוג כדי להבין מדוע פיתחת בצקת ריאות לפני שמחליטים על גישה טיפולית אם אתה רוצה להבין יותר תיצור קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי