לחולי copd

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

24/07/2010 | 20:52 | מאת: עדינה הייקרין

מעונינת להתכתב עם חולי copd בכל שלבי המחלה למעונינים כתובת האימל שלי [email protected]

לעדינה אינני יודעת כיצד לעזור לך אני יכולה לתת את המייל שלך לחולים שלי ולהציע להם ליצור קשר איתך אם יש שאלות נוספות לגבייך אשמח לענות דרך האתר או תיצרי קשר 4266499 052 דר גרוס

07/10/2010 | 21:05 | מאת: אתי

ראיתי את ההודעה שלך ואשמח לשתף אותך במה שאני עברתי כחולה COPD

08/10/2010 | 00:18 | מאת: adina

הלו אתי אשמח ליצור איתך קשר מאם תוכלי לכתוב לי למיל את המייל שלך? שבת שלום עדינה

מנהל פורום שיקום נשימתי