שיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

24/07/2010 | 08:53 | מאת: שרית

לאבי יש אמפיזמה בעקבות מחלת COPD . לפני כחודש קיבל דלקת ריאות ומערכות הגוף כמעט וקרסו. כרגע הוא מונשם מהגרון וכן יש לו חיידק קלבסיאלה שנדבק בבית החולים. אנו רוצים להעבירו לשיקום נשימתי בבית חולים תל השומר אך ללא הצלחה כרגע שאלתי היא האם ניתן לגמול את אבי בבית החולים מאחר ואין בית חולים שיקומי שיכול לקבלו(התורים ארוכים)והאם החיידק יהווה עבורו בעייה להתקבל?

לשרית ראשית כן החיידק מהווה בעייה בקבלה לבתי חולים עם מחלקת מונשמים כרוניים כמו כתל השומר. היכן אביך מאושפז? 2. כן אפשר לעשות לו תוכנית גמילה במחלקה בה מאושפז תיצרי איתי קשר ואסביר לך 4266499 052 דר גרוס

30/09/2010 | 17:39 | מאת: רונית

הייתי מעומעמת לדעת מה התשובה שהדר נתן לך אני במצב זהה עם אמי

24/08/2014 | 00:49 | מאת: ציונה פרץ

אבי כבן 75. מונשם כשבועיים בבלינסון. מושתל כליה כ12 שנה. אושפז עקב דלקת ראות. כרגע במחלקה פנימית. האם אפשר להשאר בבלינסון ולהיגמל מהנשמה? תודה

מנהל פורום שיקום נשימתי