סיוע בהבהרה של פענוח בסי.טי. ריאות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

20/07/2010 | 07:04 | מאת: lucky

אשמח לקבל הבהרה לגבי משמעות הגדרה :מודגם תהליך פרנכימתי בקוטר של כ-2.5 ס"מ עם גבולות בלתי סדירים "כןכביים"בלינגולה.תהליך אינטרסטיציאלי מסוג "זכוכית מט"בקוטר של כ-1 ס"מ באספקט האחורי ותהליך דומה בקוטר של כ-12 מ"מ צמוד לפלאורה .בהמיתורקס ימין:הRULנצפו מספר תהליכים אינטרסטיציאליים מסוכ "זכוכית מט"הגדול שביניהם בקוטר של כ-15 מ"מ בRLL(יש לציין קושי באבחון עקב ארטפקטים של נשימה)........לא הודגם בבדיקה קודמת (אוגוסט 2009). בשנת 2000 בוצעה כריתת יתד עקב שאת בריאה שמאלית תחתונה - בדיעבד COPD קשה ביותר FEV1 עד 15%-18%מחוברת לחמצן 24 ש.תודה רבה

על מנת להבהיר את תוצאות ה CT יש צורך לראות אותו. לאור האבחנה שלך אני ממליצה על שיקום נשימתי אותו את יכולה לעשות בבית פרט לביקורים לצורך הדרכה, ביקורת והמשך טיפול פעם במספר שבועות. אנא צרי איתי קשר ואפרט כיצד זה נעשה ואם זה מאתים לך. טל: 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי