לגבי עישון ואסטמה לראשונה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

18/03/2019 | 01:44 | מאת: אלירן

שלום דוקטור אני סובל מאסטמה מלפני שנתיים אובחנתי משהו שהוא דיי חדש לי עכשיו השאלה שלי שגם במקביל היה לי אלרגיות קצת סטרס וסינוסיטיס ואז החלה האסטמה השאלה שלי האם אוכל לחזור לעשן בלי בעיות? ועוד שאלה כעקרון פחדתי להגיד לרופאים שעישנתי מריחאונה באופן לא חוקי אז אבחנו אותי כאסמטי השאלה שלי האם יכול להיות שזה ברוכניטיס כי ישלי המון ליחות בצבע לבן ולפעמיים פשוט יוצא לי כמו גוש סליים לבן מהריאות ליחה שבחיים לא הייתה לי מלווה בצפצופים כאבי חזה ושיעול בבוקר בעקבות ליחה האם זה יכול לחלוף ? תודה מראש

אני חושבת שעניתי לך שאסור לך לעשן שום דבר אם אתה לא רוצה להחמיר את מצבך אני כרגע בחו״ל כך שנוכל לדבר רק בעוד שבועיים

מנהל פורום שיקום נשימתי