עישון והופעת אסטמה לראשונה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

11/03/2019 | 09:25 | מאת: חיים

היי התחלתי לעשן מריחואנה וטבק והיה בסדר במהלך שנה וחצי בערך ומאז התחלתי לחטוף קוצר נשימה והובחנתי כאסמטי לראשונה בגיל 17 האם זאת אסטמה זמנית או משהו שיחלוף ואוכל לחזור לעשן מריחואנה ? תודה מראש על התשובה

לפי דעתי כדאי לך לשכוח מהעישון גם סיגריותת וגם מריאנה כי יש לך רגישות א תמצית חבל להתמודד עם המחלה

11/03/2019 | 15:04 | מאת: חיים

אין סיכוי זה מצב שבו אוכל לחזור כי לא נולדתי עם המצב ואף פעם לא הייתה לי בעיה של ריאות אולי פעילות גופנית תעלים את המצב ?

מנהל פורום שיקום נשימתי