קשיים בנשימה /נשימה מהירה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

28/03/2011 | 15:41 | מאת: אורלי

שלום ד"ר דיצה, לפני כשנה אושפזתי למשך חודש שלם עקב "התקף אסטמה" אני ידועה כחולה מגיל 9,השתמשתי לאחר האישפוז במשך 4 חודשים במשאף סרטייד וונטולין, לפני כשלושה חודשים נבדקתי אצל רופא ראות והוא הכריז כי אינני חולת אסטמה אלה הכל נובע מלחץ נפשי. אך בכל זאת כל לילה אני מרגישה קשיי נשימה,מה לעשות אודה על תשובתך המהירה.

לאורלי שלום לא נראה לי שמגיל 9 יש לך אסטמה והיא נעלמה לחלוטין צריך לבדוקה את העניין תיצרי איתי קשר ל 4266499 052 דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי