קושי נשמתי תקופה ארוכה מאוד

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

23/09/2018 | 05:21 | מאת: שם

שלום אשמח לקבל עזרה אני קרוב לארבעה חודשים לא מצליח לינשום בצורה סדירה אני כל הזמן מפהק וגם שאני מפהק אני לא מצליח לפהק כמו שצריך וזה קורה כמעט כל 5 דקות אני מרגיש שאני חייב להכניס אוויר לבטן חשוב גם לציין שכשאני אוכל אז ממש קשה לי לנשום ואני מתאמץ ממש עשיתי בדיקות והכל יצא תקין , יכול להיות שזה קורה בגלל שאני עובר תקופה לחוצה (חרדות) (בעיות שינה ) (דיכאון) או שזה קשור למערכת העיכול כי הרופא אמר שיכול להיות שיש לי חיידק בבטן אשמח לקבל תשובה תודה רבה.

על מנת לכוון מה הגורם צריך לבדוק אותך לכן צור איתי קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי