קוצר נשימה ותחושת מחנק בפיהוק תקוע

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

16/10/2017 | 19:12 | מאת: אסף

שלום. כבר מעל חודש שאני לא מצליח לנשום עמוק.הפיהוק נתקע ויש הרגשה שלא ממלא את הריאות. כמו כן היתה לי הרגשה של דקירות בצד שמאל של החזה ובכף רגל שמאל. עשיתי אקג ונמצא תקין גם הריאות נשמעו בסדר בבדיקה עם סטטוסקופ. מה עושים? ההרגשה מלווה גם בתחושת מחנק.....

תשובה לשאלה לגבי קוצר נשימה על מנת לתת לך במקרה זה עלי לבדוק אותך אודה שתחזור אלי ל 052-4266499

17/10/2017 | 11:55 | מאת: אסף

האם הפורום הוא כח כדי שנוכל לעבור להצעות מחיר לרוםאה או פורום התיעצות?מוזר ולא הגיוני.לשאול שאלה והתשובה בוא לבדיקה ב900 שקל

18/01/2021 | 16:00 | מאת: אסף

שלום, האם יש לך תובנות? יש לי ממש את אותו סיפור כעת.

16/09/2021 | 16:22 | מאת: שלי

היי, גם לי יש את אותה בעיה עכשיו.. אשמח לעזרה בנושא .. אני מפחדת שזה ישאר לנצח.

05/12/2023 | 11:46 | מאת: יפה

יש לי את אותה בעיה בדיוק עם הנשימה והפיהוק. יש אפשרות להתיעץ בטלפון?

מנהל פורום שיקום נשימתי