קונדילומה ו וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

26/05/2010 | 00:03 | מאת: רונן

גליה שלום, אני גבר בן 30. נדבקתי מבת זוגי לשעבר בוירוס הפפילומה. לאחר הופעת קונדילומות בפי הטבעת, הופניתי לרופא מומחה שהסיר לי חלק מהן בלייזר. את החלק השני צריך להסיר לי בשבוע הבא. הסבל לאחר הטיפול הוא נוראי! החלטתי לפנות לטיפול נטורופתי טבעי\צמחי בקונדילומות ובוירוס אם יש כזה? האם את יכולה להמליץ לי על מטפל אשר מתמחה בתחום זה, ומוכר בקרב אנשי המקצוע (נטורופתים, הרבליסטים וכד') כמומחה בתחום הספציפי הזה? האם יש צמחים אשר ידועים כיעילים כנגד וירוס הפפילומה והקונדילומות? אשמח לתשובה בפורום או במייל הפרטי: [email protected] תודה מראש רונן

26/05/2010 | 00:07 | מאת: גליה קרפול

שלום רונן. ישנם שמנים אנטי ויראליים אך לא ידוע לי על שמן היעיל נגד הפפילומה ישירות. הארומתרפיה, בכל אופן, יכולה מאוד לעזור לך בסבל שאתה חווה לאחר הטיפול! ניתן להכין משחה מרגיעה כאבים ומזרזת ריפוי שתעביר בצורה הרבה יותר קלה את הכאבים והסבל שאחרי. אתה מוזמן לפנות לארומתרפיסט להכנת משחה שכזו. רק בריאות, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית