הכנת שמן גרניום ביתי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/11/2016 | 16:00 | מאת: נגה

שלום אם אני קונה עציץ גרניום למטרה זו, האם אני שמה גם את הגבעולים בשמן או רק את העלים והפרחים? על איזה שמן את ממליצה וכמה יבש צריך להיות הצמח בטרם הכניסה לצנצנת עם שמן? האם לדעתך יש משמעות שהעציץ אותו אני קונה איננו אורגני? תודה רבה

שלום נגה, את רוצה להכין שמן תשרית גרניום. משתמשים בעלים. העלים צריכים להיות יבשים לגמרי, מים בשמן גורמים להתחמצנות שלו. חשוב שהעצץ יהיה אורגני כי חומרי הריסוס על צמחי גינה מזיקים מאד לגוף שלנו. שמן מומלץ - מקובל להשתמש בשמן זית איכותי וטוב. אם רוצים שמן עם ניחוח עדין יותר ניתן להשתמש בארגן או בחניות מכבישה קרה. רחלה

11/11/2016 | 16:09 | מאת: נגה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית