שעווה באוזניים כרונית

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

19/09/2016 | 14:59 | מאת: מיכל

שלום, האם יש רעיון כיצד להמתן אותה בעזרת שמנים אתרים? אצלי הסיבה שימוש ממושך באטמי אוזניים, כיום כבר לא משתמשת אבל השעווה נותרה עניין:( תודה רבה

מיכל שלום, יש לזה פתרון פשוט ומקסים. את צריכה שמן שקדים בכבישה קרה, לא מזוכך. בקבוק עם טפטפת לשים בתוכות את שמן השקדים. הטיפול: פעם בשבוע לטפטף טיפה אחת של השמן אל תוך כל אוזן. להקפיד להתמיד ולדייק - רק פעם בשבוע. רק טיפה אחת. התוצאות מדהימות. רפואה שלמה ושנה טובה, רחלה

22/09/2016 | 22:32 | מאת: מיכל

כמה זמן בערך נמשך להערכתך טיפול כזה?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית