תערובת שמנים לשיקום השפתים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

17/08/2016 | 16:06 | מאת: דלית

שלום, לפני שנים רבות היתי חשופה בעל כורכי לשמש חזקה שגרמה לי ממש כוויה אדומה בשפתיים )אני בהירת עור). כך שעד היום השפה התחתונה תמיד יבשה ומלאה בכיבים לבנים שמתיבשים וחוזר חלילה- אני מלחחת אותן ושפה שפתון הגנה אך למעשה זהו רק כיבוי שריפות והפגיעה נשארה. רופאת עור שללה אפשרות של נגע טרום סרטני- אבל בינתים אין כ"כ פתרון. האם יש לך רעיון לפתרון שיהווה שיקום הרקמות הפגועות ולא רק מלחך זמני שנעלם כל פעם מחדש? תודה

דלית שלום, חמאת שיאה עם סנדלווד והליקריסם. ממיסים שתי כפיות חמאת שיאה בקערית המונחת בתוך קערית גדולה יותר עם מים רותחים. מוסיפים 3 טיפות סנדלווד ושתי טיפות הליקריסם. מוזגים לצנצנת, משאירים עד שמתגבש - 12 שעות בערך. מורחם על השפתיים פעמים רבות במהלך היום (לפחות 6). רפואה שלמה רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית