מהילה של שמן אתרי עם שמן נשא

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

23/04/2016 | 18:33 | מאת: לילוש

הי יש לי כמה שאלות 1 איזה שמנים אתרים טובים לעור רפוי ומדולדל אחרי דיאטה מהירה ? 2 איזה שמן אתרי אפשר למרוח לכיווץ נקבוביות לעור שמן ? 3המהילה היא בריכוז שנע בין 1% ל-10% מה זה אומר מבחינת כמויות? אני רוצה למרוח על כל הגוף. יש לי שמן שקדים כמה כפות משמן שקדים כמה טיפות משמנים אתרים ?

למיצוק העור ברוש לימון אשכולית ג'וניפר פטשולי בשמן זרעי דלעת. לעור שמן: ברוש לימון ריכוז 1% זה טיפה אחת של שמן אתרי בכפית שמן נשא. 5% זה 5 טיפות בכפית שמן נשא. למריחה על כל הגוף מומלץ לא לעבור ריכוז 3%.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית