שמן קיק ושימושיו השונים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

30/03/2016 | 17:07 | מאת: ליאת

שלום, אשמח לדעת 1. האם ניתן להוסיף שמן קיק לחינה אדומה לצורך חיזוק השורשים ואם כן באיזו כמות? אני נוהגת להוסיף שמן זית לתערובת. האם להוסיף קיק בעוד החינה חמה או אחרי שמתקררת- בשל חשש מחימצון? 2. אשמח לרעיונות לתערובות שמנים כשקיק קיים בהן כמסיכת לילה לצורך חיזוק שורשי שיער הראש והגבות. הרבה תודה!

ניתן להוסיף שמן קיק לחינה בדיוק כמו שאת מוסיפה שמן זית. לחיזוק השיער אפשר להוסיף 5 טיפות רוזמרין ו5 טיפות ארז אטלס לכפית שמן קיק לחיזוק השיער.

29/04/2016 | 15:10 | מאת: ליאת

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית