שמן שקדים בהריון שאלה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

10/03/2016 | 17:45 | מאת: נטלי

שלום רחלה יקרה, רציתי לשאול בבקשה איזה שמן שקדים הכי מומלץ לעיסוי פרינאום שעושים לקראת סוף ההריון? שמעתי מבנות לא לקנות שמן שקדים מתוקים כי הוא יכול לגרום לתגובות של גרד ופטריה ולהשתמש רק בשמן שקדים רגיל שלא מצוין עליו שהוא משקדים מתוקים. חקרתי קצת על הנושא וראיתי שבאמת יש 2 סוגי שמני שקדים: שמן שקדים מתוקים ושמן שקדים מרים. קראתי שבשקדים מרים יש איזשהו מרכיב רעיל לכן אני קצת מבולבלת. השמנים שמוכרים בסופר פארם שמיועדים למריחה על הגוף ולמסג', אלו שלא רשום עליהם במפורש "שמן שקדים מתוקים" אלא רק "שמן שקדים" מאיזה שקדים הם מופקים?? האם כל השמנים שמיועדים לעיסוי ולשימוש על הגוף הם בעצם משקדים מתוקים? כמו כן על הבטן ההריונית איזה שמן הכי טוב למרוח כדי למנוע סימני מתיחה? בינתיים אני מורחת שמן שקדים רגיל. תודה!

נטלי שלום, השמן היחיד שמשתמשים בו הוא שמן שקדים מתוקים ומומלץ שיהיה מכבישה קרה ולא מזוכך. שמן שקדים מתוקים מזין את העור בצורה נפלאה ואינו יכול לגרום לגרד או לפטריה אם הוא באמת שמן שקדים טהור. שמן שקדים מתוקים מכבישה קרה הוא גם בסיס מצוים לשמן עיסוי למניעת סימני מתיחה, לנפח של 50 מ"ל שמן שקדים כדאי להוסיף 3 טיפות שמן אתרי ווטיבר, וגם 9 טיפות שמן אתרי מנדרין. רחלה

10/03/2016 | 18:39 | מאת: נטלי

איך אפשר לדעת אם השמן מכבישה קרה או לא ? יש לי את השמן של חברת aroma sense. רשום עליו שהוא 100% שמן טהור ובמרכיבים רשום: Sweet almond oil(prunus amygdalus (dulcis. האם השמנים האתרים שהמלצת להוסיף מתאימים להריון? כדאי להשתמש בהם גם בעיסוי פריניאום או שבעיסוי הזה מומלץ רק שמן שקדים בלבד ללא תוספת שמנים נוספים? שמן מכבישה קרה מתאים יותר בהריון מאשר שמן מזוכך? תודה! וסליחה על ריבוי השאלות

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית