מוצרים על בסיס שמנים לימוניים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

29/01/2016 | 19:54 | מאת: לילי

שלום, האם סבון, שמפו על בסיס שמנים כמו למון גרס/לימון/תפוז וכו' עלול לעשות רגישות יתר לשמש על העור- או שרק קרמים ושמנים במריחה ישירה? תודה

לילי שלום, שמן אתרי למון גראס גורם לרגישות בעור אם אינו מדולל בצורה נכונה. סבונים טבעיים המכילים שמנים אתרים בדרך כלל טובים ועדינים לעור. סבונים סינטטיים בתוספת שמנים אתרים גורמים לגירויים בעור. רחלה

31/01/2016 | 16:55 | מאת: לילי

האם סבונים, ושמפו הנשטפים במים- יכולים לגרום לרגישות לשמש מיד אחרי השימוש?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית