כמוסות היאלורונית

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

29/01/2016 | 16:49 | מאת: שלומי

שלום. מבקש לברר עבור רעייתי, לגבי כמוסות אלה והשפעתם על הסחוס בברכיים . בסולגר יש כמוסות גלוקוזמין MSN וחומצה היאלורונית, זה נשמע שיש תוספת מעטה של החומצה וזה לא העיקר שם, האם יש מינון מתאים הנדרש לקחת ולכמה זמן ? תודה.

שלומי שלום, שאלתך אינה קשורה לעולם הארומתרפיה. חומצה היאלורונית טובה לסחוסים, לגבי מינון יש לדבוק בהנחיות היצרן. בריאת טובה רחלה

31/01/2016 | 18:25 | מאת: אורית

סולגאר בשם no7 שנורא מקל בכאבי פרקים ובכאבים של דלקות. ממה שקראתי עליו לפני שהתחלתי להשתמש הוא מבוסס על הצמח בוסוואליה והוא נספג באופן יעיל ברקמת הסחוס. לי הוא מאוד עוזר בכאבי פרקים, ממליצה לרעייתך לבדוק.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית