המלצה להיגנה בתחתונים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

29/01/2016 | 09:38 | מאת: בת אל

שלום,מאוד חשוב לי שיהיה ריח נעים בואגינה בעיקר לפני קיום יחסים. אני נוהגת בקיף לטפטף על התחתונית עץ התה. האם יש אפשרות לשים עוד סוגי שמנים שיכולים לבוא במגע עם הואיגינה? (בריח נעים) ידוע לי שלבנדר היחידי שיכול לבוא במגע עם העור ללא שמן בסיס. ניסיתי גם בפנים, באף שמן יסמין וחוץ מעיקצוץ קל בתחילה הכל היה בסדר.

בת אל שלום, לא מומלץ להשתמש בשמנים אתרים ישירות ללא שמן נשא. לאורך זמן זה עשוי לגרום יובש וגירוי. לכן מומלץ לשים טיפה לבנדר בכפית שמן שקדים ולמרוח באזור, זה יתן ניחוח נעים וזו דרך טובה יותר לבריאותך בטווח הרחוק. רחלה

01/02/2016 | 00:28 | מאת: בת אל

ניתן למרוח שמן עץ התה או לבנדר עם שמן בסיס ישירות בשפתיים התחתונות?? או על התחתונים? יש עוד אופציה למריחת שמן בואגינה ?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית