שמן זרעי רימונים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

20/01/2016 | 14:49 | מאת: ליטל

שלום, רציתי לדעת האם 2 טיפות מריחה על כל הפנים של שמן זרעי רימונים יצור אפקט של מתיחה? או האם כדאי לעשות תערובת מסויימת על מנת לטשטש קמטי הבעה ? מה היא המלצתך?

שלום ליטל, שמן רימונים הוא נפלא לעור ומשפר את גמישותו ולכן מפחית קמטים. קמטי הבעה הם החלק החינני בפנים שלנו, הטיפולים הטבעיים השומרים על גמישות העור עוזרים למנוע או להפחית את התקמטות העור כתוצאה מהזדקנות,נזקי שמש, אובדן לחות, אובדן גמישות (קולוגן) וכו'. כך שלהגיד שהשמן יוצר אפקט מתיחה יהיה לא נכון. רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית